Olet täällä

Ole oman elämäsi johtaja - koulutus Turussa maanantaina19.3.

Ole oman elämäsi johtaja!

Aika: ma 19.3. klo 9-16
Paikka: Turku

Tuntuuko sinusta, että muut hallitsevat kalenteriasi ja toimit koko ajan veitsenkärjellä?

Itsensä johtaminen on taito, joka tuottaa tulosta sekä yksilölle että työyhteisölle. Tunnista omat vahvuutesi ja heikkoutesi, niin sinulla on hyvä lähtökohta kehittymiselle. Itsensä johtaminen sisältää myös kyvyn tehdä yhteistyötä, sillä yhteistyökykyisyys ovat sekä tahdon että taidon asia. Valmennuksen tavoite on ymmärtää paremmin itseä ja sitä kautta muita ihmisiä. Saada lisää työkaluja omien tehtävien priorisointiin, vuorovaikutustaitojen kehittämiseen ja yhteistyöhön. Päivän kestävän valmennuksen aikana tehdään useita harjoituksia ja käydään läpi esimerkkejä.

Lisämaksusta on mahdollisuus teettää Peili-käyttäytymisprofiili, joka muodostuu itsearviosta ja vähintään viiden muun henkilön arviosta.

Kouluttaja:
Valmentaja Riitta Pallasvuo on toiminut yrittäjä jo 10 vuotta. Hän on kouluttaja, ammattitutkintojen arvioija ja yrittäjien mentori. Hänen erikoisosaamistaan on yrittäjyys, johtaminen, viestintä ja terveys- ja hyvinvointitoimiala. Riitta on toiminut vaativissa johtamisen tehtävissä mm. johtoryhmän jäsenenä ja on oppinut yhdistämään työn, opiskelun, perheen ja liikuntaharrastukset elämässään.  Hän on myös aktiivisesti mukana yhdistystoiminnassa, kuten Markkinoinnin ja Myynnin yrittäjien hallituksen varapuheenjohtaja ja aiemmin Vantaan naisyrittäjien puheenjohtaja.

Hän on opiskellut Jyväskylän- ja Helsingin kauppakorkeakouluissa pääaineena johtaminen ja sivuaineena viestintä. Hän on myös työpaikkaohjaaja ja sertifioitu PeiliTM- käyttäytymis-profiilin valmentaja

 

Ilmoittaudu tästä