Olet täällä

Yhdistyksen golf-kisassa kolme osakilpailua

Yhdistyksen oma golf-mestari ratkaistaan osakilpailumuotoisella turnauksella. Mukana on kolme osakilpailua, joista mukaan lasketaan kahden parhaan kierroksen tulokset.

Ensimmäinen osakilpailu pelataan keskiviikkona 22.5. Harjattulassa, toinen keskiviikkona 19.6. Kankaisissa Maskussa ja päätöskierros perjantaina 30.8. Ruissalossa Aura Golfissa.
Kilpailumuoto on tasoituksellinen pistebogey, ja miehille ja naisille on omat sarjat. Palkintojenjako ruokailuineen ja saunoineen pidetään viimeisen osakilpailun jälkeen 30.8.

Harjattulassa ja Kankaisissa lähtöajat ovat kello 15 – 16 välillä. Mikäli et pakottavista syistä ehdi tuolloin pelaamaan, voit pelata oman osuutesi myös muuna aikana samana päivänä. Suositeltavaa kuitenkin olisi, että kaikki pelaisivat sovittuna aikana.


Harjattulassa pelimaksu on vieraspelaajilta 40 euroa sisältäen keittolounaan joko ennen kisaa tai kisan jälkeen. HGCC:n jäseniltä pelimaksu on 20 euroa sisältäen keittolounaan.

Kankaisissa pelimaksu vieraspelaajilta 60 euroa ja pelioikeuden omaavilta pelaajilta 20 euroa. Hinta sisältää ruokailun ennen kierrosta tai kierroksen jälkeen.

Aura Golfin finaalitapahtuman tiedot tarkentuvat kesän mittaan.

Varaa itse oma peliaikasi kentiltä. Mainitse varatessasi osallistuvasi V-S MMA:n kisaan.

 

 

Lisätietoja Mika Lunden, mika.lunden@vsmma.fi tai numerosta 044-713 3021.