V-S MMA Seniorikillan toiminnasta

Seniorikilta toimii isäntäydistys MMA Varsinais-Suomen sisäisenä kiltana. Sen tarkoituksena on toimia eläkkeellä olevien järjestöön kuuluvien jäsenten yhdyssiteenä. Seniorikilta pyrkii aktivoimaan jäseniään osallistumaan yhteisiin tapaamisiinsa, kiltakokouksiin.

Kiltakokous on joka kuukauden toisena keskiviikkona klo 14:00 Ravintola Vellamossa, Veistämönaukio 1-3, Turku (ei kuitenkaan kesä-, heinä- ja elokuussa).
Näissä tilaisuuksissa varsinaisten kokousasioiden lisäksi seniorit seurustelevat aktiivisesti ja iloinen puheensorina kuuluu, kun 20-30 senioria vaihtaa kuulumisia keskenään. Lisäksi nautitaan maukas lounas.

Seniorikillan toiminta pitää sisällään paljon muutakin kuin kokouksia. On bussiretkiä ja vierailuja kiinnostaviin kohteisiin – Helsingissä Seniorikilta on käynyt Eduskunnassa, Keskuskirjasto Oodissa ja Suomenlinnassa. Saaristoretkiä on tehty Bengtskärin majakalle, Örön linnakesaarelle, Brändöhön ja Rymättylän Herrankukkaroon. Tehdasvierailuja Meyerin Turun telakalle, Vakka-Suomen panimoon ja Kyrö Distillery Companyyn. Museokäyntejä Louhisaaren kartanolinnaan, Tytyrin kaivosmuseoon ja Mathildedalin ruukkikylään. Laivaristeilyjä Tallinnan joulumarkkinoille, Tukholmaan ja Maarianhaminaan. Seniorikilta käy myös teatterissa ja porukalla jännittämässä jääkiekkoa ihan paikan päällä.

Ruissalopäiviä Seniorikilta viettää aina touko- ja elokuussa Kuuvan saunalla, Kuuvannokassa, mukavan yhdessäolon, yhteislaulujen, musiikin, leikkimielisten kilpailujen ja lounaan merkeissä. Joulujuhlat ovat aina joulukuussa Ravintola Vellamossa. Juhlassa yhteislaulua,  joulupakettien jako, arpajaiset ja maukas joululounas.

Liity mukaan Seniorikillan aktiiviseen toimintaan! Lisätietoja TÄÄLLÄ sekä:

V-S MMA / Seniorikilta
Bengt Häggblom
puheenjohtaja
Oltermanni
p. 044 338 6622
haggblombengt@gmail.com